Päivittäin vissiin ollu mielessä viime aikoina, että pitäs päivittää tää blogi.  Ja keksiä blogiaihe, jossa ois kirjotettavaa hieman useammin.

Tai olisihan tässäkin toki, jos mä kävisin kätköilemässä. Mutta ei! 

Erräällä keskustelupalstalla (en linkitä, koska ketjut tahtoo hävitä muutamassa viikossa taivaan tuuliin) huhuiltiin kätköilijöitä, ja siellä tuli sitten annettua vinkki tai pari täkäläiselle harrastajalle.  Oli muuten helkkarin vaikea keksiä, että mitenkähän kertos julkisesti ilman suurempia spoilauksia. Ei saattanu mennä iha putkeen kyllä mutta noh. 

Tämän kuun alussa tuli käytyä Hyvinkään vanhalla kirkolla sekä Raittiustalolla(?) ystäväiseni häissä. Tarkoitus oli varsinkin juhlapaikalla tsekata, olisiko lähistöllä kätköjä mutta en sitten todellakaan muistanut kun tapojeni vastaisesti _viihdyin_ näissä häissä varsin loistavasti. iPhone oli käsissä jatkuvasti, mutta nähtävästi mä kuvailin ja videoin niin paljon, että en huomannut edes päänäytöllä (hehe, mistä huomaa että unohdin oikean sanan) olevaa geokätköily-sovellusta..

Deletys muutti viikko sitten meiän bestiksen kanssa yhteen ja aloitti opiskelut. Ei siis enää tuostakaan kamalan hyvin saa seuraa kätköilyyn, ja ittelläkin taitaa alkaa kohta opiskeluun läheisesti liittyviä juttuja tässä lähiaikoina. 

Geopurkki on lähtövalmiina pakattuna heti tässä tietokonepöydän luona, lattialla. Suuresti houkuttaisi käydä pari tällä hetkellä lähintä kätköä ratsaamassa, mutta huomenna on aamupäivästä menoa ja sitten heti puolenpäivän aikaan lähtö Kuopioon. Ja en mä taitaisi kamalasti yksin uskaltaa taskulampunkaan kera :D

Veikkaan, että jos mä en nyt saa muutamaa kätköä vielä syksyn ratoksi kerättyä, mä masistelen talvella.  Deletykselle tulee huomenna uusi pyörä ja mullakin on toi maastopyörä (josta kyllä D lainas renkaan omaansa)  aika hyvin kondiksessa, niin vois vaikka yrittää houkutella herraa tekemään pikku geolenkin. Tosin vielä muuttonsa kanssa on hienosäätöä, joten saas nähdä mitä viikonlopusta tulee. Harmistuttaa, kiva harrastus ja olisi myös kiva aihe kirjoittaa, mutta tätä tahtia mä en todellakaan saa kirjoitustaitoani kivaksi. 

Mut kattellaas.