Geokätköily on nyt jäänyt hyvin hyvin harvalle. Uutena vuotena viimeksi tsekkasin lähimmät kätköt, mutta tietenkään mä en saanut syytä karata sedän synttäreiltä liituraitahousut jalassa kätköilemään koska siellä korvessa mitään ollut. Noh, kivat synttärit kuitenkin, ilotulitusta ja kaikkee.

Tein myös kätköilystä Power point-esityksen koulutuksen äikkä 3-tuntia varten, pyysin harrastajilta materiaalia ja kuvia ja sainkin niitä. 
Harmi vain, etten päässyt missään vaiheessa sitä esittämään, koska koulutus meni..no..päin honkia kun se ei tarjoa oikeestaan mittään. 
Nyt tänä vuonna aloitan "uudestaan" kun ensin oli lukkari ja muita juttuja säädetty. Muistitikulla on vielä esitelmä, mietin että julkaisenko netissä vai en. Nettiin tosin julkaisisin riisutumman version, vähemmän (valo)kuvia. Ensin se kyllä pitäisi tarkastuttaa jollakulla ammattilaisemmalla etten ihan puutaheinää puhu.

Samalla myöskin suunnittelen ensimäistä omaa kätköä. Nimi on, mitään muuta ei sitten olekkaan eli tästä on hyvä jatkaa :D  Paikkakin voisi olla, mutta luulen että siellä jo on kätkö tai parikin koska on tässä ihan lähellä ja upia. Mun lempparipaikkoja täälläpäin.  Poikakaverilta kyselin, että osaako se auttaa koordinaattien kanssa ja kuulemma osaa, joten ei vissii hätiä!
 

Odotan innolla kesää, koska todellakin aion ottaa kuvitellun tavoitteeni kiinni heti kun pakkaset loppuu. Viime kesän 19/20 kätköä-saldo on..eeh..
 

Haapajärvellä varmaan myös tulee käytyä ratsaamassa kätköt. Tarviiko edes sanoa, että taas synttärit joilta suunnittelen karkaavani? ;-P  No, ei ehkä onneks tarvii karata koska aiotaan olla pidempäänkin siellä. Tai mä aion, en tiiä sit aikooko poikaystävä perheensä kanssa olla :D

Mutta ensi kesän tavoitteet on aika selvillä, elokuussa tosin sitten varmaan opiskelemaan ponkasen  ja se on vähä harmi kun juurikin elokuussa tykkään seikkailla eniten. 

Kyllä tää harrastus sinänsä tuntuu vievän mukanaan, koska todellakin näin "lusmuaikanakin" pyörii päässä paljon. Foorumilla en paljoakaan käy, lähinnä aina sanomassa jotain ja sit taas katoan. Perinteistä..